Παναθηναϊκός, Γιουρτσεβέν: Νικς και Φενέρ θέλουν τον Τούρκο σέντερ

Γιουρτσεβέν: Το ματς των 91 πόντων, η κόντρα με τον Ομπράντοβιτς και το ΝΒΑ
Η περίπτωση του Ομέρ Γιουρτσεβέν ήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό όμως δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι για τον 26χρονο σέντερ ενδιαφέρονται επίσης η Φενέρμπαχτσε και οι Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε την Κυριακή 11/8 ότι ο συμπατριώτης του, Ομέρ Γιουρτσεβέν, είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

«Ο Γιούρτσεβεν βρίσκεται σε συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες. Έχει προταθεί και σε εμάς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» για τον 26χρονο σέντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ.

Σύμφωνα, πάντως, με το τουρκικό πρακτορείο Ajansspor, την περίπτωση του Γιουρτσεβέν εξετάζουν επίσης η Φενέρμπαχτσε και οι Νιου Γιορκ Νικς!

«Οι Νικς έχουν στο ραντάρ τους τον Ομέρ Γιουρτσεβέν. Οι Νεοϋορκέζοι που αποκλείστηκαν πέρσι στα ημιτελικά των play-offs στην Ανατολή αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, εξηγώντας πως ο Τομ Θίμποντο θέλει να καλύψει το κενό του Αϊζέια Χάρτσενσταϊν που υπέγραψε στους Θάντερ για τρία χρόνια και 87 εκατομμύρια, δίνοντας μίνιμουμ συμβόλαιο στον Γιουρτσεβέν.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.