Ερυθρός Αστέρας: Συνεχίζει και του χρόνου στη Beogradska arena

Ερυθρός Αστέρας: Συνεχίζει και του χρόνου στη Beogradska arena

Συνεχίζει και του χρόνου στη Beogradska arena ο Ερυθρός Αστέρας
Ο Ερυθρός Αστέρας θα συνεχίσει να δίνει στη Beogradska arena τους εντός έδρας αγώνες του στην Αδριατική Λίγκα και στη EuroLeague κάνοντας πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Μόρναρ.

Το ζήτημα σε ό,τι αφορά το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2024/25 διευθετήθηκε καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να παραμείνουν στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου, τη Beogradska Arena, χωρητικότητας σχεδόν 20.000 θεατών.

Ο Ερυθρός Αστέρας προτίμησε τη Beogradska Arena αντί για τo ιστορικό Aleksandar Nikolic Hall (πρώην Hala Pionir), δίνοντας εκεί τους εντός έδρας αγώνες του στην Αδριατική Λίγκα και στη EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν στις 27 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Μόρναρ για την ABA Liga και έπεται εκείνο με την Μπασκόνια στις 9 Οκτωβρίου.

@Photo credits: Crvena Zvezda FACEBOOK

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.