Παρτιζάν: Οι Σέρβοι σχεδιάζουν preseason tournament σε ανοιχτό γήπεδο

Παρτιζάν: Οι Σέρβοι σχεδιάζουν preseason tournament σε ανοιχτό γήπεδο

Παρτιζάν: Οι Σέρβοι σχεδιάζουν preseason tournament σε ανοιχτό γήπεδο
Η Παρτιζάν θα συμμετάσχει στο σπουδαίο φιλικό με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 21 Σεπτεμβρίου και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, οι Σέρβοι σχεδιάζουν κι εκείνοι preseason tournament σε ανοιχτό γήπεδο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενέκρινε το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεξαγωγή του φετινού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο, οι φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης μετρούν αντίστροφα για την 21η Σεπτεμβρίου.

Την περίοδο, λοιπόν, που στο ΟΑΚΑ θα κορυφώνονται οι εργασίες προκειμένου να παραδοθεί έτοιμο με το πρώτο τζάμπολ της σεζόν 2024/25, το Στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Τα 35.000 εισιτήρια για το τουρνουά που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του «τριφυλλιού», Παύλου Γιαννακόπουλου, εξαντλήθηκαν, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Παρτιζάν (21/9, 22:00) και την Αναντολού Εφές να παίζει κόντρα στη Μακάμπι (21/9, 19:00).

Μιλώντας στο sport.alo.rs, ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, παραδέχτηκε ότι οι Σέρβοι σχεδιάζουν κι εκείνοι preseason tournament στα ανοιχτά γήπεδα του Πάρκου Καλεμέγκνταν, στο Φρούριο του Βελιγραδίου που αποτελεί το αιώνιο σύμβολο της σερβικής πρωτεύουσας.

«Η παρουσίαση της Παρτιζάν θα γίνει σε ένα ξεχωριστό event (στις 19 Αυγούστου). Θα είναι φαντασμαγορικό και ιδιαίτερο. Το παιχνίδι που δώσαμε πέρσι στο ανοιχτό γήπεδο έκανε τον γύρο του κόσμου και είμαι πραγματικά περήφανος γι' αυτό (σ.σ. αναφέρεται στο φιλικό με τη Φουενλαμπράδα). Αυτό είναι πια ιστορία. Σχεδιάζουμε ένα τουρνουά σε ανοιχτό χώρο. Θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες στα γήπεδά μας στο Καλεμέγκνταν. Η ομάδα μάρκετινγκ της Παρτιζάν δουλεύει τις λεπτομέρειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχαήλοβιτς.

@Photo credits: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.