Παναθηναϊκός: Προχωράει για Γιουρτσεβέν (vid)

Παναθηναϊκός: Προχωράει για Γιουρτσεβέν (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γιουρτσεβέν: Το ματς των 91 πόντων, η κόντρα με τον Ομπράντοβιτς και το ΝΒΑ
Ο Παναθηναϊκός κατέληξε τελικά ότι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν αποτελεί τον εκλεκτό για μια θέση στη γραμμή των ψηλών ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν εκείνος που είχε κάνει την... αποκάλυψη πριν από μερικές εβδομάδες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, το ενδιαφέρον μετουσιώνεται και σε πράξη καθώς αποτελεί τον εκλεκτό του Τούρκου προπονητή για μια θέση στην πράσινη front line προκειμένου να συμπληρώσει τον Ματίας Λεσόρ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κατατεθεί επίσημη πρόταση στον συμπατριώτη του Αταμάν προκειμένου να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο 26χρονος σέντερ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στους Γιούτα Τζαζ μετρώντας κατά μέσο όρο από 4,6 πόντους με 4,3 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 11,4 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γιουρτσεβέν είχε μπει και στο ραντάρ των Νιου Γιορκ Νικς σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού χωρίς ωστόσο να υπάρξει και συνέχεια. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει κλείσει θετικά το θέμα της απόκτησής του ώστε ο παίκτης να τεθεί στη διάθεση του Αταμάν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Άλλωστε το οικονομικό δεν πρόκειται να σταθεί τροχοπέδη καθώς και ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Επτάστερο.

Τι θα γίνει με Μπαλτσερόφσκι

Από εκεί και πέρα είναι ανοικτό το θέμα του Μπαλτσερόφσκι. Ο Πολωνός σέντερ ναι μεν παρέμεινε στον Παναθηναϊκό αλλά όπως είχε γίνει από την αρχή γνωστό, ο Αταμάν ήθελε μια ασφαλιστική δικλείδα στην περίπτωση που δεν έβρισκε τον παίκτη που θα κάλυπτε τα «στάνταρ» του γα τη θέση του δεύτερου ψηλού.

Από τη στιγμή που ο Γιουρτσεβέν αναμένεται να πάρει θέση στη γραμμή των ψηλών, αυτομάτως θα ανοίξει και ο δρόμος για την αποχώρηση του Μπαλτσερόφσκι.Ήδη η Ουνικάχα Μάλαγα περιμένει τις εξελίξεις καθώς έχει κάνει από την αρχή γνωστή την επιθυμία της να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.