Παναθηναϊκός: Το depth chart των «πράσινων» σε περίπτωση απόκτησης του Γιουρτσεβέν

Παναθηναϊκός: Το depth chart των «πράσινων» σε περίπτωση απόκτησης του Γιουρτσεβέν

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν με σκοπό να ενισχυθεί το ρόστερ της νέας σεζόν και το Gazzetta σας παρουσιάζει το depth chart των «πράσινων», σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή τόσο της Stoiximan Basket League όσο και της Euroleague, σημειώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα εντυπωσιακό φινάλε σε μία ιστορική για τον ίδιο χρονιά.

Οι προσθήκες στο ρόστερ του «Τριφυλλιού» μέχρι και τα μέσα Αυγούστου είναι ελάχιστες. Για την ακρίβεια η μοναδική μεταγραφή ήταν αυτή του Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τη γραμμή των Point Guard. Παράλληλα ωστόσο ελάχιστες είναι και οι αποχωρήσεις καθώς οι μόνοι που έχουν φύγει από τους «πράσινους» έως τώρα είναι ο Λούκα Βιλντόζα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό αλλά και ο Λευτέρης Μαντζούκας που πήγε υπό τη μορφή δανεισμού στον Άρη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης εξετάζουν την περίπτωση του Ομέρ Γιουρτσεβέν, ενώ όπως όλα δείχνουν τελικά οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτησή του. Το Gazzetta σας παρουσιάζει το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν σε περίπτωση όπου ο Τούρκος σέντερ υπογράψει με το «τριφύλλι», με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι να αποτελεί τον μοναδικό αστερίσκο καθώς το θέμα της παραμονής του παραμένει ανοιχτό.

Το depth chart του Παναθηναϊκού

  • PG: Κώστας Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν, Δημήτρης Μωραΐτης
  • SG: Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
  • SF: Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου
  • PF: Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ
  • C: Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιουρτσεβέν, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.