Κάιλ Χάινς: Σκέφτεται την απόσυρση για να φορέσει κοστούμι προπονητή

Newsroom
Κάιλ Χάινς: Σκέφτεται την απόσυρση για να φορέσει κοστούμι προπονητή
Ο Κάιλ Χάινς είναι πολύ πιθανόν να ρίξει τους τίτλους τέλος στην καριέρα του προκειμένου να μετακομίσει στο NBA για χάρη της προπονητικής.

Ένας παίκτης ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι (και μάλιστα με επιτυχία) τα παρκέ της Euroleague τα τελευταία 13 χρόνια, ενδέχεται να κρεμάσει τη φανέλα του.

Ο λόγος για τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος είναι ρέκορντμαν συμμετοχών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με 425 ματς έχοντας 7.9 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά 20:40 λεπτά συμμετοχής σε Μπάμπεργκ, Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μέχρι πρόσφατα Αρμάνι Μιλάνο.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα της «La Prealpina» ο 37χρονος Χάινς σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να ασχοληθεί με την προπονητική. Μάλιστα γίνεται λόγος προκειμένου να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ των Μπρούκλιν Νετς, με τους οποίους εργάστηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Summer League του Λας Βέγκας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι αλλά εάν υπάρχει καπνός στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πολύ πιθανόν να φανεί και η φωτιά μέσα στις επόμενες ημέρες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.