Παρτίζαν: Η παρουσίαση της νέας ομάδας σε λαμπρή τελετή και το μήνυμα του Ομπράντοβιτς (vid)

Παρτίζαν: Η παρουσίαση της νέας ομάδας σε λαμπρή τελετή και το μήνυμα του Ομπράντοβιτς (vid)

Newsroom
Part
Σε μια λαμπρή γιορτή που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι, παρουσιάστηκε η Παρτίζαν για τη σεζόν 2024-25 από την οποία απουσίασε μόνο ο Κάρλικ Τζόουνς.

Την αποθέωση γνώρισε η Παρτίζαν και ο Ζελικο Ομπράντοβιτς στην «Ασπρόμαυρη Συμφωνία» της MTS Hall του Βελιγραδίου.

Οι φίλοι της ομάδας είχαν κατακλύσει την αίθουσα και χειροκρότησαν θερμά, τόσο τον προπονητή της ομάδας όσο φυσικά και όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Αν και μέχρι στιγμής είχαν επισημοποιηθεί οι συμφωνίες μόνο με τους Βάνια Μαρίνκοβιτς, Φρανκ Ντιλικινά και Ίφε Λούντμπεργκ, το «παρών» έδωσαν όλοι οι νέοι παίκτες με μοναδική εξαίρεση τον Κάρλικ Τζόουνς ο οποίος αναμένεται αργά το βράδυ στο Βελιγράδι και στη συνέχεια θα βρεθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη (20/8).

Από εκεί και πέρα κανονικά βρέθηκαν στη γιορτή οι Μπράντον Ντέιβις, Στέρλινγκ Μπράουν, Αλεκσέι Ποκουσέφσκι, Ταϊρίκ Τζόουνς, Ντουέιν Γουάσινγκτον, Άιζακ Μπόνγκα, Ντουέιν Γουάσινγκτον, Μάριο Νάκιτς, Άριαν Λάκιτς, Μίταρ Μποσνιάκοβιτς, Αϊζία Μάικ.

Νωρίτερα είδα το φως της δημοσιότητας το μήνυμα που είχε γράψει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάτε ότι παίζετε για το πιο σπέσιαλ κλαμπ στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.