Παρτίζαν, Ομπράντοβιτς: «Την επόμενη σεζόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άδεια στη EuroLeague για τρία χρόνια»

Παρτίζαν, Ομπράντοβιτς: «Την επόμενη σεζόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άδεια στη EuroLeague για τρία χρόνια»

.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε το μεγάλο στόχο της Παρτίζαν για τη EuroLeague, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη σεζόν 2024-2025.

Η Παρτίζαν της νέας εποχής παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα. Πολλά νέα πρόσωπα, τεράστιος ενθουσιασμός και μία ατάκα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ικανή να βάλει τα θεμέλια για την επόμενη ημέρα της ομάδας από τη Σερβία.

Τη φετινή σεζόν η Παρτίζαν θα αγωνιστεί στη EuroLeague με wild card, αφού στους τελικούς της ABA Liga ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ζοτς, μιλώντας στην παρουσίαση, εξήγησε το μεγάλο στόχο της ομάδας του: «Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα με 16 παίκτες. Και με μέσο όρο ηλικίας τα 25 χρόνια θα είναι μία από τις μικρότερες σε ηλικία. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το συμβούλιο για το γεγονός ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί. Τον επόμενο χρόνο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άδεια για τρία χρόνια. Είναι προτεραιότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.