Νέντοβιτς: «Η λάσπη που μου έριξαν έγινε χώμα και φύτρωσαν άνθη» (vid)

Νέντοβιτς: «Η λάσπη που μου έριξαν έγινε χώμα και φύτρωσαν άνθη» (vid)

Νέντοβιτς: «Η λάσπη που μου έριξαν έγινε χώμα και φύτρωσαν άνθη»
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπενθύμισε τους πέντε τίτλους που έχει πανηγυρίσει με τον Ερυθρό Αστέρα την τελευταία διετία και δήλωσε πεινασμένος για περισσότερα!

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε την προετοιμασία για τη σεζόν 2024/25 με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Αδριατική Λίγκα και στη Σερβία, προχωρώντας σε σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ όπως συνέβη με τους Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Αϊζάια Κάνααν, Νίκολα Κάλινιτς και Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου διατήρησαν τον περσινό κορμό, ανανεώνοντας τη συνεργασία με τους Μίλος Τεόντοσιτς, Γιάγκο Ντος Σάντος, Ρόκας Γκιεντράιτις και Μπράνκο Λάζιτς.

Σε ό,τι αφορά τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, υπενθυμίζοντας με μία ανάρτηση στο Instagram τα «ερυθρόλευκα» επιτεύγματά του.

«Η λάσπη που μου έριξαν έγινε χώμα και φύτρωσαν άνθη! Δύο χρόνια, πέντε τρόπαια, πεινασμένος για περισσότερα» ήταν το μήνυμα του Σέρβου γκαρντ.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.