Τζόουνς: «Είχα προτάσεις από το NBA, ήξερα ότι η Παρτιζάν ήταν το ιδανικό για εμένα»

Τζόουνς: «Είχα προτάσεις από το NBA, ήξερα ότι η Παρτιζάν ήταν το ιδανικό για εμένα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
carlik_jones
Ο Κάρλικ Τζόουνς σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη Σερβία αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου αντί να επιστρέψει στο NBA, από όπου και αποκάλυψε ότι είχε ορισμένες προτάσεις.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου τη νέα σεζόν θα έχει στη διάθεσή της τον Κάρλικ Τζόουνς, ένα από τα πιο αναμενόμενα μεταγραφικά αποκτήματα από ομάδα της Euroleague τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 26χρονος γκαρντ που έλαβε μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη Mozzartsports, μίλησε για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε προτάσεις και από το NBA ενώ αναφέρθηκε και στον νέο του προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είχα αρκετές προτάσεις από το NBA, αλλά όχι όσες γράφτηκαν. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούσαν και ήταν νευρικοί, αλλά δεν πρέπει να πιστεύετε όσα διαβάζετε.

Είναι αλήθεια ότι είχα κάποιες προσφορές, αλλά ήξερα από την αρχή ότι η Παρτιζάν ήταν το ιδανικό κλαμπ για μένα. Έμοιαζε με την καλύτερη απόφαση.

Μιλήσαμε (με τον Ομπράντοβις) δύο φορές και μου είπε ότι απλώς θέλει να είμαι ο εαυτός μου, ένας κλασικός πλέι-μέικερ και ηγέτης. Να οδηγώ την ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ, να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Με διαβεβαίωσε ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο παιχνίδι μου, παρά θέλει απλώς να είμαι ο εαυτός μου».

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.