Παναθηναϊκός: Φωτορεπορτάζ από τα έργα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Φωτορεπορτάζ από τα έργα στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Κούβαρης
ΟΑΚΑ
Το κλειστό του ΟΑΚΑ αρχίζει σιγά - σιγά να παίρνει την πράσινη μορφή καθώς άρχισαν να τοποθετούνται ολοένα και περισσότερα καθίσματα.

Όσο οι μέρες περνούν, τόσο το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα... πρασινίζει.

Τα έργα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς εντός και εκτός του κτιρίου, το οποίο θα έχει μια τελείως διαφορετική μορφή σε σχέση με το γήπεδο που γνώριζαν όλοι έως και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν πριν από δύο μήνες στον 5ο τελικό της Stoiximan Basket League.

Εκτός από το... πολυαναμενόμενο «glass floor» το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί τελευταίο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, εντός του αγωνιστικού χώρου άρχισαν να τοποθετούνται όλα τα πράσινα καθίσματα τα οποία και θα κοσμούν το γήπεδο του Παναθηναϊκού AKTOR.

Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να είναι στον μεγαλύτερο βαθμό έτοιμος στις αρχές Οκτωβρίου και δη στην 2η αγωνιστική της Euroleague, όταν οι «πράσινοι» θα δώσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των έργων μέσα στην κεντρική σάλα και όχι μόνο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.