Τάιλερ Ντόρσεϊ: Εφτασε Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Εφτασε Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Newsroom
Dorsey
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έφτασε τα ξημερώματα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού φέροντας μαζί και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Μπορεί να έχασε την ενδιάμεση πτήση και να καθυστέρησε κάποιες ώρες, αλλά τελικά έφτασε στον προορισμό του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Τα ξημερώματα προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου τον υποδέχτηκε άνθρωπος του Ολυμπιακού.

Ο ομογενής γκαρντ φάνηκε αρκετά κουρασμένος από την πτήση, αλλά είχε μπόλικη διάθεση την οποία προφανώς άντλησε από την αγκαλιά του παιδιού του καθώς επίσης και την παρέα των δύο σκυλιών που έφερε μαζί του.

Ο Ντόρσεϊ θα περάσει από το ΣΕΦ να συναντήσει αρκετά οικεία πρόσωπα και να ενσωματωθεί σιγά σιγά σε πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων μιας και η επίσημη προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Μετά την επιστροφή του στο «λιμάνι», ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Τι γίνεται φίλοι του Ολυμπιακού; Επέστρεψα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και νιώθω έτοιμος να πιάσω δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες μου. Θα είναι μια μεγάλη χρονιά, τα λέμε σύντομα!»

Ντόρσεϊ

Ντόρσεϊ

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.