Νάναλι: Ο Αμερικανός κατηγορείται ότι χαστούκισε τον Λαρεντζάκη!

Newsroom
.
Ο Τζέιμς Νάναλι αποχώρησε με αιχμές από την Παρτιζάν και τα σερβικά ΜΜΕ προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες για τον Αμερικανό, εξηγώντας ότι χαστούκισε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο ημίχρονο του περσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι.

O Τζέιμς Νάναλι αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από την Παρτιζάν, με τον πρόεδρο του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς να εξηγεί ότι ο Αμερικανός παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό και τιμωρήθηκε επειδή έπαιξε ξύλο με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα.

Από την πλευρά του, ο Νάναλι κατήγγειλε την Παρτιζάν για δυσφήμηση χαρακτήρα, εξηγώντας ότι το κλαμπ δεν τον πλήρωνε στην ώρα του για δύο χρόνια.

Στη συνέχεια, τα σερβικά ΜΜΕ προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες για τον Αμερικανό. H Mozzartsport αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι «ο Νάναλι χαστούκισε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη φυσούνα στο ημίχρονο του περσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι»!

Τονίζει μάλιστα ότι μετά το πέμπτο μας με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη όπου η «Βασίλισσα» ολοκλήρωσε την ανατροπή από το 0-2 και πέρασε στο Final Four, απείλησε δημοσιογράφους ότι θα τους σπάσει τα τηλέφωνα.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.