Παναθηναϊκός, Μπαλτσερόφσκι: Η Μπασκόνια θέλει τον Πολωνό σέντερ

Μπαλτσεροφσκι
O Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν για να γεμίσει τη ρακέτα του, την ώρα που η περίπτωση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι φέρεται να απασχολεί την Μπασκόνια.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να ενισχυθεί με την προσθήκη του Ομέρ Γιουρτσεβέν που θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο στη θέση «5», με την περίπτωση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι να απασχολεί την Μπασκόνια.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης προχωρούν για τον Τούρκο πρώην NBAer και το ισπανικό encestando.es αναφέρει ότι οι Βάσκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μπαλτσερόφσκι, για τον οποίο ενδιαφέρεται επίσης η Ουνικάχα Μάλαγα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αποχώρηση του Μπαλτσερόφσκι από τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη και ο παίκτης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο στην Μπασκόνια.

Ο 24χρονος σέντερ έχει 2.9 πόντους και 1.4 ριμπάουντ σε 30 αγώνες στην Ευρωλίγκα με την Γκραν Κανάρια και τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.