KAE Παναθηναϊκός: «Παράνομη και επικίνδυνη η είσοδος στο εργοτάξιο του ΟΑΚΑ»

KAE Παναθηναϊκός: «Παράνομη και επικίνδυνη η είσοδος στο εργοτάξιο του ΟΑΚΑ»

Newsroom
ΟΑΚΑ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα φαινόμενα παράνομης εισόδου στον χώρο του ΟΑΚΑ ατόμων που δεν έχουν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο και βγάζουν φωτογραφίες από τις εργασίες που διεξάγονται εκεί.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τοποθετήθηκε δημόσια για τα φαινόμενα παράνομης εισόδου στον χώρο του ΟΑΚΑ από άτομα που βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο και τα διοχετεύουν στο διαδίκτυο.

Παναθηναϊκός: Φωτορεπορτάζ από τα έργα στο ΟΑΚΑ

Παράλληλα, οι «πράσινοι» υπενθύμισαν ότι η είσοδος σε εργοτάξιο είναι παράνομη και επικίνδυνη, δηλώνοντας ότι επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματος αν επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά

«Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα παράνομης εισόδου στον χώρο του ΟΑΚΑ ατόμων μη δικαιομένων εισόδου στο γήπεδο, οι οποίοι βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εργασίες που διεξάγονται και τις διοχετεύουν στο διαδίκτυο, εκμεταλλευόμενοι τη "δίψα" των φιλάθλων μας.

Πέραν από παράνομη, η είσοδος σε ένα εργοτάξιο είναι και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιόττηα όποιου εισέρχεται σε αυτό χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Σε περίπτωση επανάληψης του συγκεκριμένου φαινομένου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.