Παρτιζάν: Πλήγμα στην πρώτη προπόνηση με Αϊζάια Μάικ

Παρτιζάν: Πλήγμα στην πρώτη προπόνηση με Αϊζάια Μάικ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Αϊζάια Μάικ
Τα προβλήματα χτύπησαν από νωρίς την... πόρτα της Παρτιζάν Βελιγραδίου καθώς στην πρώτη κιόλας προπόνηση ο Αϊζάια Μάικ υπέστη τραυματισμό στη γάμπα.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν την Πέμπτη (22/8), ωστόσο στην πρώτη κιόλας προπόνηση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε έναν παίκτη του να αποκτά τραυματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει η Mozzart Sport, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της σέρβικης ομάδας, ο Αϊζάια Μάικ υπέστη τραυματισμό στη γάμπα και θα αναγκαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4 εβδομάδες, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μήνα της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 27χρονος φόργουορντ από τον Καναδά, υπέγραψε με τον σύλλογο του Βελιγραδίου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έχοντας συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στο επίπεδο του EuroCup είχε κατά μέσο όρο από 12,9 πόντους με 4,3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ενώ οι επιδώσεις του στην Ευρώπη του χάρισαν μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.