Ποκουσέφσκι: «Τιμή να δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς, όνειρο να επιστρέψω στο NBA»

Ποκουσέφσκι: «Τιμή να δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς, όνειρο να επιστρέψω στο NBA»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ποκουσέφσκι: «Τιμή να δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς, όνειρο να επιστρέψω στο NBA»
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν όπου θα βρίσκεται ξανά στην Ευρώπη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την τιμή που νιώθει ώστε να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Παρτιζάν Βελιγραδίου για την αγωνιστική περίοδο που θα αρχίσει σε μερικές εβδομάδες. Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για το κλίμα που επικρατεί εντός του σέρβικου συλλόγου, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για το μέλλον του ενώ αποκάλυψε και το πόσο μεγάλη τιμή νιώθει όπου δουλεύει υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Στην Παρτιζάν νιώθω καλύτερα και πιστεύω ότι μπορώ να αναπτυχθώ πολύ εδώ. Είναι ξεχωριστή τιμή να δουλεύεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της Παρτιζάν και ανυπομονώ να βελτιωθώ ως παίκτης.

Στόχος μου ήταν να πάω κάπου όπου θα μπορούσα να αναπτυχθώ ως παίκτης και γνωρίζοντας ότι ο Ομπράντοβιτς ήθελε να δουλέψει μαζί μου ήταν μεγάλη υπόθεση για εμένα.

Στην Παρτιζάν νιώθω πολύ καλά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να αναπτυχθώ πολύ και να δώσω 100% σε κάθε παιχνίδι.

Ως προς το μέλλον θα δούμε. Το όνειρό μου είναι ακόμα να επιστρέψω στο NBA κάποια μέρα αλλά για τώρα, θέλω να επικεντρωθώ στο να βελτιώνομαι και να γίνομαι μία καλύτερη έκδοση του εαυτού μου.

Το να προπονούμαι με την εθνική ομάδα με βοήθησε να νιώσω ξανά το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Τώρα είμαι ακόμα πιο έτοιμος για τη σεζόν και ενθουσιασμένος να συνεισφέρω στην Παρτιζάν.

Είμαι ενθαρρυμένος από τη θετικότητα και το καλό κλίμα μεταξύ μας. Πιστεύω ότι η Παρτιζάν έφερε παίκτες που δεν είναι μόνο ταλαντούχοι αλλά και τρομερές προσωπικότητες.

Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Ανυπομονώ για όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.