Παρτιζάν: «Ο Τζέιμς Νάναλι πήρε όλα τα χρήματά του μαζί με τα πριμ»

Παρτιζάν: «Ο Τζέιμς Νάναλι πήρε όλα τα χρήματά του μαζί με τα πριμ»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τζέιμς Νάναλι
Η Παρτιζάν Βελιγραδίου πήρε θέση για τα όσα υποστήριξε ο Τζέιμς Νάναλι περί μη πληρωμής του μισθού του.

Ανάμεσα στους παίκτες που αποτελούν παρελθόν από την Παρτιζάν Βελιγραδίου σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, είναι ο Τζέιμς Νάναλι, του οποίου η αποχώρηση έχει δημιουργήσει ένα μικρό σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος λίγο μετά την αποδέσμευσή του, με δημοσίευσή του στο Twitter υποστήριξε ότι ο σέρβικος σύλλογος τον είχε αφήσει απλήρωτο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε θέση για αυτό το σχόλιο όπως και για τα όσα είπε ο παίκτης για τον εσωτερικό κανονισμό, αναφέροντας ότι δεν εκκρεμούν οικονομικές οφειλές.

«Στο τέλος της σεζόν 2023/24 το προπονητικό τιμ αποφάσισε να μην του προσφέρει επέκταση συμβολαίου. Η απόφαση ήταν να αποκτηθούν ο Βάνια Μαρίνκοβιτς κι ο Άιζακ Μπόνγκα στη θέση του. Ο Τζέιμς Νάναλι πήρε όλα τα χρήματά του μαζί με τα πριμ και με τους φόρους πληρωμένους. Το περιστατικό που καθόρισε το τέλος με την Παρτίζαν, συνέβη σε μία πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο. Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε ξανά πως ουδείς ήταν χαρούμενος για το περιστατικό, για το επεισόδιό του με παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα και την απογοήτευσή του, όμως ουδείς μεγαλύτερος από την Παρτίζαν. Και πάλι τον ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές, του ευχόμαστε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.