Παρτιζάν: Από 170 ευρώ ξεκινούν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας για την «νέα» ομάδα

Παρτιζάν: Από 170 ευρώ ξεκινούν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας για την «νέα» ομάδα

Newsroom
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Η Παρτιζάν ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της επικείμενης σεζόν, με το φθηνότερο εισιτήριο να κοστίζει 170 ευρώ.

Η Παρτιζάν πρωταγωνίστησε φέτος στις μεταγραφικές κινήσεις, κάνοντας ολικό...λίφτινγκ ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να αφήσει πίσω την κακή της σεζόν τόσο στη Euroleague όσο και στην Σερβία, εκεί που είδε τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κατακτά τρεις τίτλους.

Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου ανανέωσαν το ρόστερ τους, υπογράφοντας 11 παίκτες κάτι το οποίο, όπως ήταν φυσικό, «ζέστανε» τους φιλάθλους της ομάδος ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι Σέρβοι λοιπόν, ανακοίνωσαν τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2024-2025 με τα φθηνότερα εισιτήρια να κυμαίνονται μεταξύ 170 και 210 ευρώ. Συγκεκριμένα για αυτούς που ήταν από την προηγούμενη χρονιά κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, οι τιμές ξεκινούν από 170€ ενώ για αυτούς που επιθυμούν να αγοράσουν για πρώτη φορά διαρκείας, η αρχική τιμή ξεκινά από τα 210€.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η Παρτιζάν, έχει θέσει όριο στον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων διαρκείας λόγω της υπερβολικής ζήτησης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.