Μούσα: «Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ, φυσικά και υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψω στο NBA»

Μούσα: «Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ, φυσικά και υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψω στο NBA»

Newsroom
Ο Τζάναν Μούσα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Τζάναν Μούσα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το NBA δε φεύγει οριστικά από τα πλάνα του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Η Ρεάλ μόλις πριν από μερικές ημέρες έχασε τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε από το δυναμικό της. Ο Γάλλος θα συζητήσει μάλιστα με τους Μαδριλένους για το ποσό του buy out που θα σφραγίσει τη μετακόμισή του στους Σίξερς, αλλά τα... καμπανάκια χτυπούν και από έναν άλλο παίκτη τους.

Ο λόγος για τον Τζάναν Μούσα που αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην klix.ba ότι διαπραγματεύεται το νέο του συμβόλαιο, μιας και η Ρεάλ τον κράτησε μέσω της οψιόν που είχε.

Ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η σκέψη για το NBA.

«Είχα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Η Ρεάλ είχε την επιλογή να λύσει το συμβόλαιό μου ή να με κρατήσει και επέλεξε να με κρατήσει. Πλέον ξεκίνησαν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω άλλα πλάνα.

Φυσικά και υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψω στο NBA, αλλά δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Είμαι χαρούμενος στην Ρεάλ και ελπίζω ότι αν υπάρξει μία καλή προσφορά θα μείνω στην ομάδα για χρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βόσνιος, ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε 12.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ στην πορεία της Ρεάλ ως τον τελικό της EuroLeague και την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.