Καμπάτσο: «Ο Γκριν μου είπε να ζητήσω αλλαγή γιατί ο Κάρι θα μου βάλει 30 πόντους»! (vid)

Καμπάτσο: «Ο Γκριν μου είπε να ζητήσω αλλαγή γιατί ο Κάρι θα μου βάλει 30 πόντους»! (vid)

.
Ο Φακούντο Καμπάτσο σχολίασε το πέρασμά του από το ΝΒΑ και θυμήθηκε το trash talking του Ντρέιμοντ Γκριν σε παλαιότερο αγώνα των Νάγκετς με τους Γουόριορς.

Το περσινό καλοκαίρι, ο Φακούντο Καμπάτσο επέστρεψε στη Ρεάλ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο και ολοκληρώνοντας το μεγάλο comeback στη «Βασίλισσα».

Ο Αργεντινός γκαρντ αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2015 ως το 2020 ενώ για μία διετία είχε δοθεί δανεικός στη Μούρθια.

Σε ό,τι αφορά το πέρασμά του από το ΝΒΑ την τριετία 2020-23, σημειώνοντας 5.3 πόντους και 3.3 ασίστ σε 138 αγώνες regular season με τους Νάγκετς και τους Μάβερικς.

Ο Καμπάτσο φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του YouTube, «Clank!», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

«Δεν έφυγα για τα λεφτά από τη Ρεάλ. Ήταν το όνειρό μου να παίξω στο ΝΒΑ. Ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ σε αυτή τη λίγκα. Όταν πήγα εκεί, ο Νίκολα Γιόκιτς μου είπε να ξεχάσω όσα ήξερα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ότι το ΝΒΑ είναι άλλο άθλημα. Και όντως είναι. Θυμάμαι σε έναν αγώνα με τους Γουόριορς, με έπιασε ο Ντρέιμοντ Γκριν και μου είπε: "Δεν έχει σημασία τι άμυνα θα παίξεις. Ο Κάρι θα σου βάλει 30 πόντους! Ζήτα από τον προπονητή σου να σε αλλάξει και να βάλει κάποιον άλλον να τον μαρκάρει"! Ήταν τρελό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.