Ολυμπιακός, Πετρούσεφ: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα απάντησε στους Πειραιώτες!

covic
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε εκ νέου στον Φίλιπ Πετρούσεφ και απάντησε στον Ολυμπιακό που του ζήτησε να ασχοληθεί με τους παίκτες της ομάδας του.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια για το ενδιαφέρον των Σέρβων για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως είχαν συζητήσεις με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και δουλεύουν την επιστροφή του στο Βελιγράδι.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού σχολίασαν την τοποθέτηση του Τσόβιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «καλό θα ήταν ο κύριος Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού».

Ο διοικητικός ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα φιλοξενήθηκε στο podcast «Miljanov korner» όπου αναφέρθηκε εκ νέου στον Πετρούσεφ και απάντησε στους Πειραιώτες.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Πετρούσεφ. Ξέρω ότι μου ζήτησαν να ασχοληθώ με την ομάδα μου, να με ενδιαφέρει μόνο τι κάνει η ομάδα μου, πράγμα το οποίο κάνω. Όμως δεν με νοιάζει μόνο η ομάδα μου. Θέλω να έχω σφαιρική άποψη. Ο Φίλιπ είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το ερώτημα είναι πως διαμορφώνεται το ρόστερ τους, αν θα έχει ελευθερία. Θα θέλαμε να έλθει (σ.σ. στον Ερυθρό Αστέρα). Αν ήμουν στο ΝΒΑ, θα έβαζα τον Πετρούσεφ στο πλευρό του Γιόκιτς» εξήγησε ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

@Photo credits: KK Crvena zvezda

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.