Σλούκας: «Το κίνητρό σου καθορίζει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις»!

Σλούκας: «Το κίνητρό σου καθορίζει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις»!

Ο Κώστας Σλούκας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του και ο Κώστας Σλούκας ανέβασε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram με φωτογραφίες από τους περσινούς τίτλους, τους πανηγυρισμούς και το λάβαρο του Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Σλούκας εξελίχτηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή της περσινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, συνδυάζοντας την πρώτη χρονιά του στο «τριφύλλι» με την κατάκτηση της EuroLeague και του ελληνικού πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας γκαρντ αναδείχτηκε MVP του Final Four στο Βερολίνο και της Basket League, έχοντας κομβική συμβολή ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ο Σλούκας ανέβασε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram μαζί με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την περσινή σεζόν: «Το ταλέντο σου καθορίζει τι μπορείς να κάνεις. Το κίνητρό σου καθορίζει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις. Η στάση σου δείχνει πόσο καλά τα καταφέρνεις».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.