Παναθηναϊκός: H Euroleague πρόσφερε «χορταστικό» βίντεο 10 λεπτών με τα καλύτερα του Λορέντζο Μπράουν στη Μακάμπι (vid)

Newsroom
Λορέντζο Μπράουν
Ο Λορέντζο Μπράουν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR αλλά η Euroleague δημοσίευσε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του από τη περσινή σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει θέση στην περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού και θα ενισχύσει τους «πράσινους» τα τρία επόμενα χρόνια.

Μάλιστα ήταν εκείνος που παραλίγο να... στερήσει από τη νέα του ομάδα τη συμμετοχή στο Final Four του Βερολίνου έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα play offs.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Λορέντζο Μπράουν μέτρησε κατά μέσο όρο 13.2 πόντους, 6.1 ασίστ, 2.8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο ανά 29:18 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 45% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 86% στις βολές.

Η Euroleague πρόσφερε ένα «χορταστικό» βίντεο από τις εμφανίσεις του 34χρονου γκαρντ τη σεζόν 2023-24 με τη φανέλα της Μακάμπι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.