Ο Τζόρτζεβιτς ήθελε τον...17χρονο Γκόραν Ντράγκιτς στην Αρμάνι Μιλάνο

Ο Τζόρτζεβιτς ήθελε τον...17χρονο Γκόραν Ντράγκιτς στην Αρμάνι Μιλάνο

Newsroom
Ο Τζόρτζεβιτς ήθελε τον...17χρονο Γκόραν Ντράγκιτς στην Αρμάνι Μιλάνο
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποκάλυψε ότι όταν ο Γκόραν Ντράγκιτς ήταν 17 ετών τον ήθελε στην Αρμάνι Μιλάνο.

Λίγο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αρμάνι.

Ανάμεσα στους παίκτες που είχε «τσεκάρει» ήταν και ο... Γκόραν Ντράγκιτς, τον οποίο ήθελε να αποκτήσει στην ιταλική ομάδα. Με αφορμή και την παρουσία του στο παιχνίδι προς τιμήν του Σλοβένου σταρ για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Σέρβος τεχνικός γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την εποχή που τον ήθελε στο Μιλάνο.

«Στα πρώτα χρόνια της προπονητικής μου καριέρας στο Μιλάνο, ήθελα να υπογράψω τον Ντράγκιτς. Ήταν 17 χρονών όταν έφτασε σε εμένα η κασέτα του. Τον ήθελα, αλλά ο αθλητικός διευθυντής και ο γενικός διευθυντής της ομάδας δεν τον ήξεραν. δεν τον ήθελαν. Ήταν όμως αυτός που ήθελα γιατί είμαι προπονητής που του αρέσει να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Είδα κάτι ξεχωριστό σε αυτόν και το έχει δείξει σε όλη του την καριέρα» ηταν τα λόγια του Τζόρτζεβιτς στην «Meridian Sport».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.