Γιοκουμπάιτις: «Μεγάλο το βάρος στους ώμους έχοντας κάνει το ίδιο δρομολόγιο με τον Γιασικεβίτσιους»

Γιοκουμπάιτις: «Μεγάλο το βάρος στους ώμους έχοντας κάνει το ίδιο δρομολόγιο με τον Γιασικεβίτσιους»

Newsroom
Γιοκουμπάιτις
Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις ρωτήθηκε για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που είχε κάνει το ίδιο δρομολόγιο στην καριέρα του, αφήνοντας τη Μπαρτσελόνα για την Μακάμπι.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και έχοντας κατακτήσει την Euroleague με την Μπαρτσελόνα το 2003, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε αφήσει την Βαρκελώνη προκειμένου να μετακομίσει στο Τελ Αβίβ για λογαριασμό της Μακάμπι. Όπως ήταν λογικό και επόμενο, στο Ισραήλ έκαναν τον... παραλληλισμό με τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ο οποίος με τη σειρά του πραγματοποίησε το ίδιο δρομολόγιο.

Λίγο μετά την άφιξή του στο Ισραήλ, ο Λιθουανός γκαρντ ρωτήθηκε σχετικά για το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει πολύ ενδιαφέρον. Ελπίζω τουλάχιστον να κάνω ένα μέρος των πραγμάτων που πέτυχε ο Σάρας στη Μακάμπι. Σημαίνει πολλά για εμένα αυτή η μετακίνηση. Υπάρχει μεγάλο βάρος στους ώμους. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους προπονητές».

Και συνέχισε: «Είναι η ώρα να κάνω το βήμα και να εκμεταλλευτώ την πρόκληση. Ανυπομονώ να ξεκινήσω μαζί με την ομάδα. Οι στόχοι μου είναι οι υψηλότεροι δυνατοί».

@Photo credits: @MaccabiTLVBC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.