Καμπάτσο: «Θα παίζω ως τα 40 μου»! (vid)

Καμπάτσο: «Θα παίζω ως τα 40 μου»! (vid)

Καμπάτσο: «Θα παίζω ως τα 40 μου»! (vid)
O Φακούντο Καμπάτσο διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του και δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει άμεσα από την ενεργό δράση.

H Ρεάλ Μαδρίτης μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της και ο Φακούντο Καμπάτσο φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του YouTube, «Clank!», όπου εκτός από το το trash talking του Ντρέιμοντ Γκριν, αναφέρθηκε επίσης στα πλάνα του για το μέλλον.

Ο Αργεντινός γκαρντ της «Βασίλισσας» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μολονότι είμαι ήδη μεγάλος σε ηλικία, θέλω να πιστεύω ότι έχω ακόμη αρκετά μέτρα σε αυτή τη διαδρομή. Προσέχω τον εαυτό μου ώστε η καριέρα μου να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Μου αρέσει πραγματικά να διαβάζω τα αποχαιρετιστήρια γράμματα των παικτών και μετά τους ρωτάω αν τους λείπει πραγματικά το μπάσκετ! Ρώτησα τον Τζινόμπιλι, τον Σκόλα, τον Νοτσιόνι...».

Και πρόσθεσε: «Σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύω οτι θα μου λείψει πολύ. Έχω σκοπό να παίζω ως τα 40 μου! Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να βάλω έναν αριθμό δίπλα στην καριέρα μου. Όταν έλθει η ώρα, θα ακούσω το σώμα μου».

Το περσινό καλοκαίρι, ο Φακούντο Καμπάτσο επέστρεψε στη Ρεάλ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.