Μπόνγκα: «Αισθάνομαι καταπληκτικά στην Παρτιζάν, η ενέργεια που ένιωσα στην παρουσίαση ήταν τεράστια»

Μπόνγκα: «Αισθάνομαι καταπληκτικά στην Παρτιζάν, η ενέργεια που ένιωσα στην παρουσίαση ήταν τεράστια»

Newsroom
Αιζακ Μπόνγκα
Ο Άιζακ Μπόνγκα αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Παρτιζάν και σε συνέντευξή του σε σερβικό μέσο αναφέρθηκε σε αυτή την απόφαση ενώ δήλωσε έτοιμος ενόψει της επικείμενης σεζόν.

Ο Άιζακ Μπόνγκα άφησε την Μπάγερν Μονάχου για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου με σκοπό να ενισχύσει την «νέα» ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία έχει ως στόχο να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σύγκριση με την περσινή «φτωχή» σεζόν.

Παρτιζάν: «Φτερά» έκαναν 4000 διαρκείας μέσα σε 48 ώρες!

Ο Γερμανός φόργουορντ ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο NBA σε δηλώσεις του στην «Mozzart Sport» αναφέρθηκε στην απόφαση του να μετακομίσει στην Σερβία για λογαριασμό της Παρτιζάν, ποιος τον ώθησε σε αυτή την κίνηση αλλά μίλησε και για την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που έλαβε από τους φιλάθλους στην επίσημη παρουσίαση της ομάδος.

«Θα παίξω δυνατά. Όπως ακριβώς το έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Η μάχη είναι πάντα κάτι που περιμένω από τον εαυτό μου και αυτό μπορούν να περιμένουν όλοι οι άλλοι όποτε πατάω στο παρκέ. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς τρόπους και αυτή είναι η προτεραιότητά μου, η πολυχρηστικότητα... Φέρνω ευελιξία που μπορεί να βοηθήσει με πολλούς τρόπους τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.»

«Νιώθω καταπληκτικά στην Παρτιζάν, η ενέργεια που ένιωσα στην παρουσίαση με κουβαλάει, οπότε όλα είναι υπέροχα. Αν έχουμε αυτή την ενέργεια, τη θετική διάθεση, μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα».

Ενώ αναφέρθηκε και στην άδεια που έλαβε για λίγες παραπάνω ημέρες ξεκούρασης από τον προπονητή της Παρτιζάν λόγω της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, λέγοντας: «Δεν υπάρχει ξεκούραση, αλλά νιώθω πολύ καλά και έτοιμος. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος γιατί έχω την ευκαιρία να γνωρίσω νέους συμπαίκτες και να γίνω μέρος αυτού του έργου».

«Δεν ήταν εύκολο για μένα να αποφασίσω για την Παρτιζάν». Όταν τελείωσε η σεζόν, είχα μερικές επιλογές. Η Παρτιζάν ήταν μια από αυτές από την αρχή. Έπρεπε να σκεφτώ, να μιλήσω με κάποιους και στο τέλος το πήρα απόφαση και νομίζω ότι είναι η σωστή. Ένα από τα άτομα που τηλεφώνησα και με συμβούλεψαν ήταν ο Βλαντιμίρ Λούτσιτς, με τον οποίο έπαιξα στην Μπάγερν». Μου είπε να αποδεχτώ το πάθος των φιλάθλων, του συλλόγου. Ξέρει πώς μοιάζουν όλα εδώ. Είναι Σέρβος, οπότε σίγουρα είναι πιο εύκολο για αυτόν να είναι εδώ, αλλά είμαι έτοιμος να απολαύσω στην Παρτιζάν».

«Ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις κόντρα στη Σερβία, υπήρχε αντιπαλότητα». Όλοι γνωρίζουμε ήδη πώς τελείωσαν τα δύο παιχνίδια. Η Μανίλα ήταν τόσο συναισθηματική, που ακόμα και τώρα δεν μπορώ να περιγράψω όλα όσα συνέβησαν. Νομίζω ότι ίσως ο κόσμος περίμενε να κερδίσει η Σερβία. Κερδίσαμε εκείνη τη φορά, η Σερβία είναι τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχατε τον Γιόκιτς, αλλά η Σερβία είναι μεγάλη ομάδα ανεξάρτητα από τα ονόματα. Στο τέλος, τους δώσαμε το χέρι και τους συγχαρήκαμε, αλλά η Γερμανία μπορεί να είναι περήφανη για εμάς »

@Photo credits: Facebook/KK Partizan

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.