Video, Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» για τη νέα σεζόν

Video, Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός πρώτη προπόνηση
Ξεκίνημα για τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες να πραγματοποιούν την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στο ΣΕΦ.

Καλοκαίρι... τέλος για τον Ολυμπιακό! Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το πρωί της Δευτέρας (26/8), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το σταφ του να υποδέχονται τους νέους παίκτες της ομάδας.

Σάσα Βεζένκοβ και Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσαν ξανά τα «ερυθρόλεκυα», με τον Λούκα Βιλντόζα να γνωρίζει και αυτός τους νέους του συμπαίκτες, ενώ φυσικά ο Κίναν Έβανς αναμένει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να κάνει τη δική του είσοδο μεσούσης της σεζόν.

Από την πρώτη προπόνηση δικαιολογημένη απουσία πήραν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ, οι οποίοι θα μπουν από Τρίτη (27/8), ενώ οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ θα ακολουθήσουν στις 2 Σεπτεμβρίου. Στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος οι Γιωργος Μπουρνελές, Θοδωρής Παυλόπουλος και Στέφανος Σπάρταλης.

Η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.