Παρτίζαν: Ο Νάναλι ζητάει αποζημίωση ύψους 600.000 δολαρίων!

Παρτίζαν: Ο Νάναλι ζητάει αποζημίωση ύψους 600.000 δολαρίων!

Newsroom
Ο Τζέιμς Νάναλι
Ο Τζέιμς Νάναλι θα... τραβήξει την υπόθεση με την Παρτίζαν στα δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση που θα φτάνει τα 600.000 δολάρια!

Πολλά επεισόδια έχει ακόμα το... σίριαλ μεταξύ του Τζέιμς Νάναλι και της Παρτίζαν!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «Sport Klub» ο Τζέιμς Νάναλι έκανε... πράξη τα όσα είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες ο ατζέντης του, Μπιλ Νεφ και πήγε στην Παρτίζαν στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα υπέβαλλε μήνυση κατά της σερβικής ομάδα κάνοντας λόγο για για ζημιά στην μπασκετική εικόνα του, παρουσιάζοντας ψευδείς πληροφορίες. Συγκεκριμένα απαιτεί τουλάχιστον 600.000 δολάρια ως αποζημίωση, ο οποίος παράλληλα διεκδικεί ως συμβατικές υποχρεώσεις επιπλέον 110.000 δολάρια!

Και όλα αυτά όταν πριν από μερικές ημέρες ο Ζόραν Σάβιτς είχε πει ότι η Παρτίζαν είχε σεβαστεί απόλυτα τον Νάναλι στο οικονομικό κομμάτι. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς είχε αναφέρειε ότι ο Νάναλι είχε παραβιάσει τον κανονισμό της ομάδας, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να απαντάει λέγοντας ότι η Παρτίζαν δεν τον πλήρωνε εγκαίρως για δύο χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.