Μπραζντέικις: «Θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερη επίδραση στον Ολυμπιακό, έμαθα πολλά τη προηγούμενη σεζόν»

Μπραζντέικις: «Θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερη επίδραση στον Ολυμπιακό, έμαθα πολλά τη προηγούμενη σεζόν»

Newsroom
Ίγκνας Μπραζντέικις με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ επέστρεψε στα... πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Ζάλγκιρις Κάουνας έχοντας αφήσει πίσω τη σύντομη -όπως αποδείχθηκε τελικά- θητεία του στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στο «Zalgiris TV» ο Ίγκνας Μπραζντέικις εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στη Ζάλγκιρις, είπε ότι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στον Ολυμπιακό αλλά παράλληλα αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους» και τα όσα πήρε από εκείνους κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.,

«Στον Ολυμπιακό υπήρχαν έμπειροι παίκτες, εξαιρετικό προπονητικό τιμ και είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός. Έμαθα πολλά. Όμως το να βρίσκομαι σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, με διαφορετικούς ανθρώπους και έμπειρους παίκτες, είχαν πολλά να διδάξουν. Και εγώ προσπάθησα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούσα. Είδα τη θετική πλευρά και σίγουρα είχα πρόοδο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπραζντέικις και συνέχισε:

«Είχα την αίσθηση ότι μπορούσα να έχω επίδραση στο παιχνίδι και στις νίκες αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη για εμένα. Οπότε ναι. Είμαι πεινασμένος. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βελτίωσα το παιχνίδι μου και είχα την ευκαιρία να αναλύσω κάποια πράγματα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.