Σφαιρόπουλος: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς ώστε να βγουν συμπεράσματα»

Σφαιρόπουλος: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς ώστε να βγουν συμπεράσματα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ερυθρού Αστέρα επεσήμανε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς ώστε να βγουν συμπεράσματα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αρχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Βελιγραδίου μάλιστα έδωσε και το πρώτο της φιλικό την Τετάρτη (28/8) με αντίπαλο τη Γιαχορίνα, της οποίας και επικράτησε με αρκετά μεγάλη άνεση και σκορ 94-53.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς στη σεζόν ώστε να βγουν συμπεράσματα ενώ μίλησε και για την στήριξη των φιλάθλων.

«Ήταν πολύ σημαντικό ότι παίξαμε το παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς μας. Ήταν ενδιαφέρον για εκείνους να δουν την ομάδα από κοντά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήμασταν εκεί, που τους δώσαμε την ευχαρίστηση του να δουν όλους τους παίκτες που αγαπούν.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας, μία καλή ευκαιρία ώστε να "σπάσει" η σειρά των δύσκολων προπονήσεων. Ακόμα είναι πολύ νωρίς ώστε να βγουν συμπεράσματα, αλλά συνολικά προσπαθήσαμε να είμαστε καλοί. Παίξαμε άμυνα όπως θέλαμε και πήραμε πλεονέκτημα της ευκαιρίας να τρέξουμε στο παρκέ. Είμαι πολύ χαρούμενος με το πρώτο ματς, αν και δεν είναι κάτι από το οποίο μπορούμε να αντλήσουμε συμπεράσματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.