Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση χωρίς Ναν και Λεσόρ

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση χωρίς Ναν και Λεσόρ

Γιώργος Κούβαρης
Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη προπόνηση
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της σεζόν, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, με τους Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ να απουσιάζουν.

Ο Παναθηναϊκός πάτησε και πάλι παρκέ, για την πρώτη προπόνηση της σεζόν. Οι κάτοχοι της EuroLeague και του πρωταθλήματος πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες από εξετάσεις, ιατρικές και εργομετρικές και πλέον έφτασε η ώρα των προπονήσεων.

Από το πρώτο κάλεσμα απουσίασαν οι Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι έχουν πάρει ειδική άδεια και θα συναντήσουν την αποστολή της ομάδας απευθείας στη Σλοβενία.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί αύριο, Παρασκευή (30/8) για την Γκράνισκα Γκόρα, όπου θα κάνει για μία ακόμη σεζόν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παράλληλα, οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αφού ακόμα είναι ανέτοιμοι, μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν, ο πρώτος στο τέλος της σεζόν και ο δεύτερος στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

@Photo credits: paokbc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.