Παναθηναϊκός: Ο αριθμός που επέλεξε ο Λορέντζο Μπράουν

Παναθηναϊκός: Ο αριθμός που επέλεξε ο Λορέντζο Μπράουν

Γιώργος Κούβαρης
Μπράουν
Ο Λορέντζο Μπράουν ενσωματώθηκε στον Παναθηναϊκό AKTOR και ήδη επέλεξε τον αριθμό που θα έχει στη φανέλα του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα ήθελε πολύ να φορέσει το «4» ωστόσο βρίσκεται στην οροφή του ΟΑΚΑ προς τιμήν του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Αμέσως ο Λορέντζο Μπράουν προχώρησε στην δεύτερη επιλογή του. Σ' έναν επίσης οικείο αριθμό! Συγκεκριμένα επέλεξε το νούμερο «2» το οποίο χρησιμοποιεί και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας. Άλλωστε ο εν λόγω αριθμός «απελευθερώθηκε» τη φετινή σεζόν καθώς το χρησιμοποιούσε ο Λούκα Βιλντόζα ο οποίος και αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «2» το φορούσε ο Μπράουν στο κολέγιο του « North Carolina State University» όπως επίσης και στο high school «, Hargrave Military Academy».

Ο Αμερικανός γκαρντ πέρασε το πρωί της Πέμπτης από ιατρικές εξετάσεις μαζί με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Την Παρασκευή θα βρίσκεται φυσικά στην αποστολή της ομάδας για την Κράνισκα Γκόρα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.