Ολυμπιακός: Sold out στα εισιτήρια διαρκείας

Ολυμπιακός: Sold out στα εισιτήρια διαρκείας

Newsroom
ΣΕΦ Ελλάδα
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα 7.000 εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-2025 εξαντλήθηκαν. Τα τελευταία 902 εισιτήρια διατέθηκαν σήμερα, σε διάστημα λίγης ώρας.

Τα τελευταία 902 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία διατέθηκαν σε νέους κατόχους, εξαφανίστηκαν σε ελάχιστα λεπτά.

Με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν sold out στα εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν (7.000 κομμάτια) για τη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αφήνουν... παράθυρο, λόγω της μεγάλης ζήτησης, να αξιολογηθεί η κατάσταση και να εκδοθούν νέες κάρτες διαρκείας.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά εξαντλήθηκαν τα 902 εισιτήρια διαρκείας (για τη σεζόν 2024-25) που βγήκαν σήμερα (29/08) προς διάθεση σε νέους κατόχους.

Συνολικά φτάσαμε τον περσινό αριθμό των 7.000, ωστόσο, λόγω της τεράστιας ζήτησης η κατάσταση θα αξιολογηθεί και αν υπάρξει περιθώριο, θα εκδοθούν επιπλέον κάρτες διαρκείας σε νέα τμήματα.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο μας, που και φέτος δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην ομάδα! Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας ΜΑΖΙ!», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.