Μπαρτσελόνα: Χειρουργείο ο Βέσελι, χάνει την προετοιμασία στην Κίνα

Μπαρτσελόνα: Χειρουργείο ο Βέσελι, χάνει την προετοιμασία στην Κίνα

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γιαν Βέσελι στη Μπαρτσελόνα
Ο Γιαν Βέσελι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ώστε να κάνει αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας και θα χάσει την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στην Κίνα.

Η Μπαρτσελόνα μέσα στο επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει στην Κίνα ώστε να πραγματοποιήσει ένα μέρος της προετοιμασίας της ενώ θα δώσει και φιλικό κόντρα στην Τζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η «Mundo Deportivo», ο προπονητής της καταλανικής ομάδας ωστόσο, Ζοάν Πεναρόγια, δεν θα έχει στη διάθεσή του έναν από τους σέντερ του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιαν Βέσελι δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας ενώ ο ίδιος αυτή την περίοδο θα κάνει ατομικές προπονήσεις.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 34χρονος Τσέχος στο επίπεδο της Eruoleague είχε κατά μέσο όρο από 12,3 πόντους με 4,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 21:52 λεπτά εντός παρκέ.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.