Μπασκόνια: Ανοικτή προπόνηση και 4.000 φίλαθλοι στην Buesa Arena για να δουν από κοντά τον Λάσο

Μπασκόνια: Ανοικτή προπόνηση και 4.000 φίλαθλοι στην Buesa Arena για να δουν από κοντά τον Λάσο

Η «Φερνάντο Μπουέσα» Αρένα.
Περισσότεροι από 4.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στην ανοικτή προπόνηση της Μπασκόνια για να αποθεώσουν τον Πάμπλο Λάσο και τους παίκτες.

Η Μπασκόνια επιχειρεί να αλλάξει τη μοίρα της. Με ένα γνώριμο πρόσωπο στον πάγκο και ένα διαφορετικό ρόστερ, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Πάμπλο Λάσο επέστρεψε στην ισπανική ομάδα, με σκοπό να επαναφέρει την Μπασκόνια στο δρόμο των επιτυχιών, τόσο στη EuroLeague, όσο και στην ACB.

Ενώ η ανανέωση του Μάρκους Χάουαρντ, αλλά και οι προσθήκες των Ντόντα Χολ, Τιμοτέ Λουβαβού - Καμπαρό, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Τρεντ Φόρεστ, μεταξύ άλλων και φυσικά η διατήρηση του Τσίμα Μονέκε στο ρόστερ, ανεβάζουν κατακόρυφα τις προσδοκίες.

Στην ανοικτή προπόνηση που διοργάνωσε η Μπασκόνια βρέθηκαν παραπάνω από 4.000 θεατές, προκειμένου να δουν από κοντά τη νέα Μπασκόνια και να αποθεώσουν τον Πάμπλο Λάσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.