Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για την προετοιμασία στη Σλοβενία

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για την προετοιμασία στη Σλοβενία

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ταξίδι του με προορισμό τη Σλοβενία όπου και θα πραγματοποιηθεί το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR το πρωί της Παρασκευής (30/8) αναχώρησε από την Ελλάδα με προορισμό τη Σλοβενία, εκεί όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» θα δώσει στη Λιουμπλιάνα τα πρώτα του παιχνίδια καθώς θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή της τοπικής Ολίμπια, της Μπάγερν Μονάχου και της Αναντολού Εφές.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του στο παρκέ μία μέρα νωρίτερα, με τον Λορέντζο Μπράουν να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης ενώ ο Ματίας Λεσόρ και ο Κέντρικ Ναν θα ενσωματωθούν στη Σλοβενία, έχοντας πάρει ειδική άδεια από τους «πράσινους».

Ο Κώστας Σλούκας

Ο Λορέντζο Μπράουν

Ο Γκριγκόνις με τον Ερνανγκόμεθ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.