Μονέκε: «Ποτέ δεν ήμουν κοντά στο να φύγω από τη Μπασκόνια»

Μονέκε: «Ποτέ δεν ήμουν κοντά στο να φύγω από τη Μπασκόνια»

Σπύρος Μαρκεζίνης
.
Ο Τσίμα Μονέκε ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ποτέ κοντά στο να φύγει το καλοκαίρι από τη Μπασκόνια και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, παρά τα όσα είχαν γραφτεί.

Το όνομα του Τσίμα Μονέκε κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, όντας ο ίδιος ένα από τα βασικότερα πρόσωπα της Μπασκόνια, μετρώντας κατά μέσο όρο στην Euroleague από 13,6 πόντους με 6,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 24:44 λεπτά συμμετοχής.

Ο 28χρονος φόργουορντ ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν υπήρξε στιγμή που να βρέθηκε κοντά στην... έξοδο από τον σύλλογο ενώ μάλιστα δήλωσε απογοητευμένος από τα όσα διάβασε και αφορούσαν τον ίδιο.

«Ήμουν σε διακοπές και άρχισα να λαμβάνω νέα για εμένα τα οποία δεν ήταν αληθινά.

Ήμουν περισσότερο απογοητευμένος όταν ο κόσμος άρχισε να λέει κάποια προσωπικά πράγμα για εμένα, τα οποία δεν ίσχυαν. Αυτό πραγματικά με εξόργισε. Ήξερα ότι δεν έχω πάει πουθενά και θα επέστρεφα.

Ποτέ δεν ήμουν κοντά στο να φύγω από τη Μπασκόνια, ούτε έχω μιλήσει ευθέως με άλλη ομάδα». Στη συνέχεια ο Μονέκε αναφέρθηκε στον νέο του προπονητή, Πάμπλο Λάσο, λέγοντας τα καλύτερα για εκείνον.

«Τον αγαπώ, αγαπώ τα πάντα για αυτόν. Δεν έχουμε παίξει ούτε ένα παιχνίδι ακόμα αλλά απλά και μόνο από την επικοινωνία μαζί του, μπορείς να καταλάβεις πως είναι.

Υποθέτω πρέπει να περάσεις δύσκολες στιγμές ώστε να δεις ποίος είναι μαζί σου και ποίος πιστεύει ακόμα σε εσένα. όταν τα πράγματα πάνε καλά, όλοι όσοι αμφέβαλλαν για εμάς θα φανούν. Τώρα θα μας υποστηρίξουν και θα μας αγαπήσουν».

@Photo credits: @Baskonia

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.