Παναθηναϊκός: Δεν ταξίδεψε στη Σλοβενία ο Κώστας Αντετοκούνμπο για να παραστεί στον γάμο του Γιάννη

Παναθηναϊκός: Δεν ταξίδεψε στη Σλοβενία ο Κώστας Αντετοκούνμπο για να παραστεί στον γάμο του Γιάννη

Newsroom
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο.
Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο ταξίδεψε στη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός, μιας και ο διεθνής σέντερ πήρε ολιγοήμερη άδεια για να βρεθεί στον γάμο του αδερφού του, Γιάννη.

Στη Σλοβενία χτίζεται ο νέος Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αναχώρησαν το πρωί της Παρασκευής (30/8) για την Κράνισκα Γκόρα, με την αποστολή να καταφθάνει έχοντας μία απουσία.

Αυτήν του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή για... οικογενειακούς λόγους. Και συγκεκριμένα για να παραστεί στον γάμο του αδερφού του, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φυσικά ο Αντετοκούνμπο δε θα μπορούσε να λείπει από την τελετή και για αυτόν τον λόγο έλαβε ολιγοήμερη άδεια.

Το απόγευμα της Παρασκευής θα γίνει και η πρώτη προπόνηση της ομάδας επί σλοβενικού εδάφους, εκεί όπου θα ενσωματωθούν και οι Ματίας Λεσόρ, Κέντρικ Ναν. Σε μία ημέρα, άλλωστε, με ιδιαίτερη κινητικότητα για τους «πρασίνους» που απέκτησαν με κάθε επισημότητα τον Ομέρ Γιουρτσεβέν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.