«Με Γκάλη, Γιαννάκη, Λεσόρ το παιχνίδι προς τιμήν του Ντράζεν»

«Με Γκάλη, Γιαννάκη, Λεσόρ το παιχνίδι προς τιμήν του Ντράζεν»

Γιώργος Κούβαρης
Νίκος Γκάλης
Σύμφωνα με τον Άτσο Πέτροβιτς, στο παιχνίδι προς τιμήν του αδερφού του Ντράζεν θα πάρει μέρος -μεταξύ πολλών άλλων- ο Ματίας Λεσόρ ενώ θα δώσουν το «παρών» οι Γκάλης και Γιαννάκης.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, στις 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας ένα φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αδικοχαμένου, Ντράζεν Πέτροβιτς.

To «παρών» θα δώσουν μεγάλα ονόματα από το παγκόσμιο μπάσκετ, με τον αδερφό του Ντράζεν και νυν ομοσπονδιακό προπονητή στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Άτσο (σ.σ. Αλεξάντερ) Πέτροβιτς να δίνει μερικές λεπτομέρειες για τα ονόματα που θα παρευρεθούν στο ματς.

Ανάμεσά τους θα βρίσκεται ο Λούκα Ντόντσιτς όπως επίσης και ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ! Ενώ παράλληλα περιμένουν ακόμα το «ΟΚ» του Νίκολα Γιόκιτς. Παράλληλα θα βρεθούν στο γήπεδο και πολλοί θρύλοι του μπάσκετ, ανάμεσά τους και οι Γκάλης, Γιαννάκης! «Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών και τη φιλικότητα των ομάδων οι οποίες θα πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε απουσία από την προετοιμασία αποτελεί πρόβλημα. Όμως το όνομα του Ντράζεν αποτελεί μια αρκετά μεγάλη πρόσκληση και τους ευχαριστώ όλους» ανέφερε αρχικά στην «Sportske Novosti» ο Άτσο Πέτροβιτς και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε τη σύνδεση του Ντράζεν με τη Ρεάλ και θα στείλει τους βασικούς παίκτες της όπως τον Χεζόνια, τον Ταβάρες και τον Μούσα. Ενώ θα βρεθούν επίσης οι συμπαίκτες του Ντράζεν, ο Αλμπέρτο ​​Ερέρος και ο Αλφόνσο Ρέγιες. Θα ερχόταν και ο Καμπάτσο όμως η σύζυγός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Επίσης θα υπάρχουν επίσης και άλλοι μεγάλοι παίκτες όπως ο Ματίας Λεσόρ από τον Παναθηναϊκό, ο ο Τοκο Σενγκέλια από τη Βίρτους, ο Σέιν Λάρκιν από την Εφές, ο Νταϊσόν Πιερ από τη Φενέρ, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς από την Παρτίζαν, ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς από την Αρμάνι, ο Χουέρτας από την Τενερίφη, ο Μπλάζιτς και άλλοι».

Επίσης ανέφερε ότι «ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι εκεί, ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο Ντάριο Σάριτς, ο Ίβιτσα Ζούμπατς ενώ ακόμα περιμένουμε την επιβεβαίωση της άφιξης του Νίκολα Γιόκιτς».

Όσο για τους legends και άλλοτε συμπαίκτες και αντιπάλους του Ντράζεν Πέτροβιτς; «Θα είναι εκεί οι συμπαίκτες του Ντράζεν από την πιο κυρίαρχη γενιά που κέρδισε το Eurobasket στο Ζάγκρεμπ το 1989, όπως επίσης και η ομάδα από τη Βαρκελώνη το 1992. Επίσης θρύλοι της εποχής του Ντράζεν , όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Ρισάρ Ντακουρί, ο Ντόρον Τζάμσι...Ζήτησα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Νέβεν Σπάχια να ηγηθούν της Team Dražen».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.