Η ισπανική AS αποκαλεί τον Παναθηναϊκό «super team» και τον Γιουρτσεβέν «κορώνα»

Η ισπανική AS αποκαλεί τον Παναθηναϊκό «super team» και τον Γιουρτσεβέν «κορώνα»

Newsroom
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν στον Παναθηναϊκό
Η ισπανική εφημερίδα AS δεν... τσιγκουνεύτηκε των αποθεωτικών σχολίων για τον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό, με αφορμή την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το ρόστερ του με την προσθήκη του Ομέρ Γιουρτσεβέν και η ισπανική εφημερίδα AS έσπευσε να τον χαρακτηρίσει ως super team!

Στον τίτλο του κομματιού υπάρχει αναφορά στην... κορώνα που αποτελεί η απόκτηση του Τούρκου σέντερ, με τους «πράσινους» να είναι μία super team.

«Με την προσθήκη του Γιουρτσεβέν, οι πρωταθλητές Ευρώπης που νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four για να επιστρέψουν στην κορυφή της ηπείρου, ενισχύονται ακόμα παραπάνω. Το πρότζεκτ του Εργκίν Αταμάν γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και θα έχει άλλο ένα σημείο αναφοράς στη ρακέτα.

Η ομάδα έκανε δικό της έναν πόιντ γκαρντ που η μισή Ευρώπη λαχταρούσε να υπογράψει, τον διεθνή με την εθνική Ισπανίας, Λορένζο Μπράουν και κατάφερε να μην χάσει τους σημαντικότερους παίκτες της από την περσινή σεζόν. Παράλληλα, πήρε τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, ύψους 2,11μ. και 26 ετών, που ήρθε από τους Γιούτα Τζαζ, αφού δεν είχε ομάδα στο ΝΒΑ», αναφέρει η AS.

Και συνεχίζει: «Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον Κέντρικ Ναν, έναν παίκτη - κλειδί στις θέσεις των γκαρντ και τον Κώστα Σλούκα, τον ακρογωνιαίο λίθο του πρότζεκτ, που τώρα θα έχει στο πλευρό του και τον Λορένζο. Από την άλλη πλευρά, στη θέση του σέντερ ο Γιουρτσεβέν θα πρέπει να κερδίσει τα λεπτά του από τον Γάλλο Ματίας Λεσόρ, έναν άλλο εκ των πιο πολύτιμων παικτών».

@Photo credits: PAOK BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.