Παρτίζαν: Έβαλε στα ταμεία της ένα εκατομμύριο από Αβράμοβιτς και Καμπόκλο

Παρτίζαν: Έβαλε στα ταμεία της ένα εκατομμύριο από Αβράμοβιτς και Καμπόκλο

Δημήτρης Οικονόμου
Παρτιζάν: Οι Σέρβοι σχεδιάζουν preseason tournament σε ανοιχτό γήπεδο
Αβράμοβιτς και Καμπόκλο φέρνουν στα ταμεία της Παρτίζαν ένα εκατομμύριο, το οποίο μπορεί να φέρει μία ακόμα προσθήκη όπως μεταφέρουν οι Σέρβοι.

Η Παρτίζαν πρόκειται να εμφανιστεί από τη νέα σεζόν εντελώς αλλαγμένη, σε σχέση με αυτά που είδαμε πέρσι. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενισχύθηκε αρκετά, αλλά μπορεί να προχωρήσει και σε μία ακόμα κίνηση.

Οι Σέρβοι εξασφάλισαν ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου από τις δύο τελευταίες αποχωρήσεις, του Αλέκσα Αβράμοβιτς και του Μπρούνο Καμπόκλο. Ο πρώτος μετακινήθηκε στην ΤΣΣΚΑ, που πλήρωσε 400.000 στην Παρτίζαν, ενώ η Χάποελ Τελ Αβίβ έδωσε άλλα 600.000 για τον Βραζιλιάνο.

Με αυτό το ένα εκατομμύριο, η Παρτίζαν σκέφτεται μία ακόμα κίνηση, όπως μεταφέρουν και τα ρεπορτάζ των Σέρβων, η οποία φυσικά θα είναι και η τελευταία στη σεζόν. Η οποία θα είναι και η 15η μεταγραφή, αν ποτέ συμβεί, κάτι πρωτόγνωρο για ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.