Video, Παναθηναϊκός: Η πρώτη μέρα προπόνησης στη Σλοβενία

Video, Παναθηναϊκός: Η πρώτη μέρα προπόνησης στη Σλοβενία

Newsroom
Λορέντζο Μπράουν
Η σκληρή δουλειά για τον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό, έχει ήδη ξεκινήσει στη Σλοβενία. Εκεί όπου βρίσκονται από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στη Σλοβενία, όπου έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την πρώτη τους ημέρα προπονήσεων, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Καθώς θυμίζουμε πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει... δικαιολογημένη απουσία, αφού πήρε άδεια για να παρευρεθεί στον γάμο του Γιάννη, ενώ και οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ αναμένονται τις ερχόμενες ημέρες.

Φυσικά στη Σλοβενία βρίσκεται και το ένα εκ των δύο αποκτημάτων του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Λορέντζο Μπράουν που μπήκε εξ αρχής στη δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ οι «πράσινοι» αναμένουν και τη δεύτερη μεταγραφή τους αυτό το καλοκαίρι, τον Ομέρ Γιουρτσεβέν που ανακοινώθηκε από την Παρασκευή.

Η πρώτη μέρα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.