Παναθηναϊκός: Την ίδια ημέρα υποδέχεται Ντινάμο Μινσκ και Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Την ίδια ημέρα υποδέχεται Ντινάμο Μινσκ και Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Αταμαν
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν... διπλή βάρδια στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (19/12), με τα παιχνίδια κόντρα σε Ντινάμο Μινσκ και Μπασκόνια για το Conference League και την EuroLeague αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα του UEFA Conference League έγινε πλέον γνωστό, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει πλέον τις ημερομηνίες που θα αγωνιστεί. Με τους «πρασίνους» να υποδέχονται στην τελευταία αγωνιστική του League Stage την Ντινάμο Μινσκ.

Ένα παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Πέμπτη (19/12 - 22:00), κάτι που σημαίνει πως στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού, αλλά όχι μόνο για ποδόσφαιρο. Και ο λόγος είναι πως οι «πράσινοι» υποδέχονται την ίδια μέρα την Μπασκόνια, στη 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Μάλιστα, μιας και η EuroLeague έχει δημοσιεύσει τις μέρες και τις ώρες εδώ και αρκετό καιρό, το ματς των «πρασίνων» με τους Βάσκους έχει προγραμματιστεί στις 21:15 της ίδιας μέρας. Κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό σενάριο να αλλάξει η ώρα, για να μπορέσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να κάνουν τη μετάβαση από το κλειστό του ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τη Μινσκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.