Άλμπα - Χάμπουργκ 74-81: Απουσίες και ήττα μπροστά σε 1.000 οπαδούς της

Newsroom
Αλμπα
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην πόλη Οράνιεμπουργκ, η Άλμπα Βερολίνου γνώρισε την ήττα από τους Χάμπουργκ Τάουερς με 81-74.

Περισσότεροι από 1.000 φίλοι της Άλμπα βρέθηκαν στην «MBS Arena» του Οράνιενμπουργκ (σ.σ. περίπου 30 χιλιόμετρα έξω από το Βερολίνο) ωστόσο δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν την παρουσία τους στο γήπεδο και με νίκη της ομάδας του.

Η Άλμπα (που είναι ο πρώτος αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στην πρεμιέρα της Euroleague) γνώρισε την ήττα από τους Χάμπουργκ Τάουερς με 81-74, σ' ένα ματς όπου ο προπονητής Ίσραελ Γκονζάλεζ δεν είχε στη διάθεσή του, τους Μάρτιν Χέρμανσον, Ματ Τόμας και Ζίγκα Σάμαρ.

Για λογαριασμό της Άλμπα Βερολίνου, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ματέο Σπανιόλο με 14 πόντους και 5 ασίστ, ενώ «διψήφιοι» ήταν επίσης οι Γιόνας Μάτισεκ (13π.) και Λουίς Ολίντε (10π.). Επίσης σκόραραν οι Πρόσιντα (3π.), Βέτζελ (5π.), ΜακΝτάουελ-Γουάιτ (3π.), Σνάιντερ (6π.), Κουμάντζε (9π.), Ραπικ (4π.), Γουίλιαμς (7π.) ενώ αγωνίστηκαν και οι Ντέλοου, Μπιν.

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 38-44, 58-63, 74-81.

@Photo credits: @albaberlin

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.