Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις (vids)

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Μπράουν
Η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στη Σλοβενία, με τους «πράσινους» ολοένα και να ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις.

Με διπλό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR στην Κράνισκα Γκόρα.

Οι «πράσινοι«» βρίσκονται για 3η ημέρα στη Σλοβενία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο ενόψει της νέας σεζόν και ο Εργκίν Αταμάν ανεβάζει επί καθημερινής βάσης τις στροφές στις προπονήσεις. Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Τούρκος προπονητής περιμένει άλλους τέσσερις παίκτες προκειμένου να έχει «φουλ ρόστερ» στην προετοιμασία.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα μεταβεί στη Κράνισκα Γκόρα μετά τον γάμο του αδερφού του Γιάννη, ενώ αναμένονται στη Σλοβενία και οι Κέντρικ Ναν και Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο Ματίας Λεσόρ θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς (5/9) και ακολούθως θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Τσεντεβίτα στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή (6/9, 19:30) την οικοδέσποινα στη Λιουμπλιάνα, ενώ το Σάββατο (7/9) μία ομάδα εκ των Μπάγερν ή Εφές.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.