Παπαγιάννης: «Φέτος θέλουμε να πάμε πάλι στο Final Four και να κατακτήσουμε την Euroleague» (vid)

Παπαγιάννης: «Φέτος θέλουμε να πάμε πάλι στο Final Four και να κατακτήσουμε την Euroleague» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Γιώργος Παπαγιάννης
Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στη Μονακό ενώ ξεκαθάρισε πως τη σεζόν που έρχεται, η ομάδα από το Πριγκιπάτο θέλει να κατακτήσει την Euroleague.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης το καλοκαίρι έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε και εντάχθηκε στο δυναμικό του Σάσα Ομπράντοβιτς στη Μονακό. Ο Έλληνας σέντερ παραχώρησε δηλώσεις στην ομάδα από το Μόντε Κάρλο όπου και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις, στην υποδοχή που είχε από τους νέους συμπαίκτες του, τους στόχους που έχουν θέσει ενώ μίλησε και για τη συνύπαρξη του με τον Νικ Καλάθη.

«Είμαι ενθουσιασμένος, χάρηκα πολύ που γνώρισα και τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά. Ο οργανισμός ολόκληρος, και ο κόουτς και η διοίκηση, ήθελαν πολύ να είμαι εδώ, μου μίλησαν και για τους στόχους και έτσι αποφάσισα να έρθω.

Μιλήσαμε και με τον Νικ φυσικά. Έχω συνυπάρξει μαζί του για πολλά χρόνια και χαίρομαι που θα παίζω και πάλι δίπλα του.

Όλα τα παιδιά μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μαζί τους. Φυσικά περιμένουμε και τον Μάικ να επιστρέψει (σ.σ. από τον τραυματισμό στη μέση) και ανυπομονούμε για την έναρξη της χρονιάς.

Παρακολουθούσα τη Μονακό και τις υψηλές θέσεις που είχε κατακτήσει στην κατάταξη της EuroLeague, ειδικά τις τελευταίες τρεις σεζόν. Πέρυσι έφτασαν μία νίκη μακριά από το Final Four και πριν δύο χρόνια βρέθηκαν στο Final Four του Κάουνας.

Φέτος θέλουμε να πάμε και πάλι στο Final Four και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτός άλλωστε είναι και προσωπικός μου στόχος, αλλά είμαι βέβαιος πως είναι και της ομάδας.

Η ομάδα έκανε καλή δουλειά για να "ενώσει όλα τα σωστά κομμάτια" ώστε να είναι στην κορυφή όχι μόνο φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.