Ρεάλ Μαδρίτης: «Σε επαφές με τον Τσεντί Οσμάν για τη θέση του Γιαμπουσέλε»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Σε επαφές με τον Τσεντί Οσμάν για τη θέση του Γιαμπουσέλε»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τσεντί Οσμάν
Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τσεντί Οσμάν ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Sportando, η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τσεντί Οσμάν, ο οποίος φαίνεται ότι είναι εκλεκτός ώστε να πάρει τη θέση του Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο οποίος θα δοκιμάσει την τύχη του στους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Η «Βασίλισσα» φαίνεται ότι στο προηγούμενο διάστημα είχε κινηθεί και για την απόκτηση του Σέμι Οτζελέγκε της Βαλένθια. Ο 29χρονος Τούρκος που αγωνίζεται και στη θέση του σμολ φόργουορντ, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φορούσε τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, μετρώντας κατά μέσο όρο από 6,8 πόντους με 2,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 17,6 λεπτά εντός παρκέ.

Στο παρελθόν έχει περάσει 6 σεζόν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ενώ από το 2011 μέχρι και το 2017 ανήκε στην Αναντολού Εφές, έχοντας μία διετία (2011-13) ως δανεικός στη Περτεβνιγιάλ.

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.