Παναθηναϊκός, Μπαλτσερόφσκι: Αποχωρεί και οδεύει στη Μάλαγα

Παναθηναϊκός, Μπαλτσερόφσκι: Αποχωρεί και οδεύει στη Μάλαγα

Γιώργος Κούβαρης
Balcerowski
Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Παναθηναϊκό AKTOR καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάλαγα.

Το θέμα του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι παρέμενε ανοικτό στους «πράσινους» από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ο Πολωνός ναι μεν κάνει κανονικά προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν πρόκειται να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει με την Ουνικάχα Μάλαγα που επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της αλλά όσο δεν «τελείωνε» επίσημα η μεταγραφή του Τούρκου σέντερ, άλλο τόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει και το θέμα της αποδέσμευσής του.

Κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες (αν όχι ώρες) καθώς ο Μπαλτσερόφσκι θα επιστρέψει στην Ισπανία, αυτήν την φορά για λογαριασμό της Μάλαγα. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα έχουν και πάλι τρία κλασσικά σέντερ στο ρόστερ τους και δη τους Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Με την αποχώρηση του Πολωνού σέντερ το ρόστερ του «τριφυλλιού» μειώθηκε στους 14 παίκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.